Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Özkahya kaybettirdi

Türkiye milyonlarca dolar paranın döndüğü ciddi bir futbol ülkesi ama hakemlerimiz futbolun içine etmek için ellerinden gelen çabayı büyük bir hızla sarf ediyorlar.
Halis Özkahya bir FIFA hakemi ama dün gece Fenerbahçe maçı onun yüzünden kaybetti. Çok net söylüyorum,
maçı onun yüzünden kaybetti demek çok iddialı ve romantik bir söylem olsa da Halis Özkahya Fenerbahçe'yi katletmiştir.
Fenerbahçe'nin yediği ilk gol ofsayt. Top ortalanıyor, topa vurulduğu sırada Ersan Gülüm bence ofsayt pozisyonunda
. Daha sonra Kjaer ile birlikte topa yükseliyorlar ve Kjaer'i havada bozan Ersan, topun Kjaer tarafından kendi kalesine atılmasına neden oluyor.
Hadi diyelim bu hata yardımcı hakeme ait olsun. Son 25 dakika, maç 2-2 olmuş
. Beşiktaş grogi durumda. Fenerbahçe özellikle Volkan ile akın akın geliyor. Ersan Gülüm'ün daha önceden bir sarı kartı var ve Volkan'ı orta sahada çok önemli bir atağın gelişmesini engellemek amacıyla durduruyor. Ama Halis sadece bakıyor. Kart yok. Maç 2-2, Beşiktaş 10 kişi kalsa çok şey değişecek.
Bu olaydan 5-10 dakika sonra sahanın en iyilerinden biri olan Volkan sağdan yine geliyor. Topla ilerliyor. Ama Ersan topa hamleyi yapıyor, beceremiyor ve Volkan'ı ancak göğsüne attığı tekme ile durduruyor. Bütün stat, Beşiktaşlılar, Fenerliler hakeme bakıyorlar ama Halis'ten kırmızı kart yok veya sarı kart da yok hatta tık bile yok! Bu pozisyonda en azından ikinci sarı karttan Ersan'ı oyundan atsa maçı yine Beşiktaş kazanır mıydı siz karar verin.
Fenerbahçe'nin attığı ikinci gol öncesi Volkan bir dünya yıldızı gibi sağdan girerken top çizgi dışına çıktı dediler
. Lig TV'deki bütün görüntülere baktım, yanılıyor da olabilirim ama top çizgiyi yüzde 100 ile terk etmedi.
Sonuç bir hakem, üstelik bir FIFA hakemi maçın sonucunu doğrudan etkilemiştir. FIFA hakemleri art arda futbolumuzun içine etmeye başladılar. Türk hakemliği Türkiye'deki maçlarda çok ciddi SOS veriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA