Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Mehmet Topal-Selçuk

SİVAS 'TA dün akşam oyuna çok iyi başlayan bir Fenerbahçe vardı. İlk 15 dakika önde baskı yaptılar. Tempo yakaladılar ve üç tane pozisyon buldular ama bunu skora çeviremediler. Özellikle Hasan Ali'nin hücuma çıkışları ve Sow'un koşucu özelliğiyle pozisyon yaratması bunun etkenleriydi. Ama 20. dakikadan sonra bu baskı ve pozisyon zenginliği sona erdi. Bu dakikadan sonra dengelenen bir oyun ve ilk devrenin sonuna kadar gel-gitlerle geçen, iki takımın da zaman zaman pozisyonlar bulduğu bir 45 dakika oynandı.
İKİNCİ yarı ise yavaş yavaş fizik kalitesi düşen Fenerbahçe (Özellikle Sow ve Alex) vardı. Oyun yavaş yavaş Sivas'ın eline geçiyordu. Bölüm bölüm yaptıkları yoğun baskıyla Fenerbahçe kalesine gittiler. F.Bahçe ise oyunun son bölümünde bütün hücumcularını kullanmasına rağmen pozisyon üretmekte zorlandı.

Arıza yarattılar
SELÇUK ve Mehmet Topal orta sahası, (Mehmet Topal dün iyi oynadı) öne doğru oynamakta problem yaşatıyor Fenerbahçe'ye. Aykut Kocaman belki bu oyuncularla oyunu tuttuğunu düşünüyor ama hücum organizasyonları ve öne doğru oyunda gerçekten sorun yaratıyorlar.
BENCE ön önemlisi Fenerbahçe için sorun olan bu orta saha yapısına çözüm getirmek. Yoksa gittikçe kendi oyun karakterlerinden uzaklaşabilirler. Üçüncü hafta itibarı ile baktığımızda bu kadro ile beş puanın hiç de yeterli olmadığını söyleyebiliriz.
AYKUT Kocaman bir ay sonra iyi duruma geleceklerini söylüyor ama bu kadronun iyi bir orta saha oyuncusu ile takviye edilmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde bir ay sonra iyi olacak Fenerbahçe'yi görebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA