Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Oyunu çözen adam!

1- Fenerbahçe maçının ardından Beşiktaş'ı fiziksel ve moral olarak nasıl buldunuz?
Partizan karşılaşması Beşiktaş'ın psikolojik ve moral olarak geri gelme maçıydı. Hem Avrupa Kupası'ndaki pozisyonu hem de üç gün sonraki Başakşehir maçı öncesi gerekli olan bir motivasyon kazandılar. Siyah beyazlılar bu hafta sonu bence, ligdeki en önemli maçına çıkacak.
2- Gökhan Töre ve sağ bek İsmail Köybaşı?
Bilic zaman zaman İsmail Köybaşı'nı sağ bekte kullanmıştı...Belli ki önümüzdeki lig maçlarında da İsmail Köybaşı'nı kullanacak...Çünkü Necip'in Fenerbahçe maçındaki pefrormansından sonra tercihi İsmail olacaktır.
Gökhan Töre'ye gelince...Yine iyi bir Gökhan performansı izledik. Demba Ba'ya tabiri caiz ise iki tane penaltı vuruşu yaptırdı. Ama bu görüntü sadece bu karşılaşmaya özeldi çünkü Başakşehir karşılaşmasında yok Gökhan...
Partizan karşılaşmasında bir kere daha gördük ki Beşiktaş'ın bu kadro yapısında oyunu çözmede, en önemli oyuncu Gökhan Töre.
3- Seyircinin maça ilgisizliği hafta arası olmasına bağlanabilir mi?
Benim için tahminimden daha fazla seyirci vardı Olimpiyat Stadı'nda. Belki de havanın etkisi vardı. Çünkü Olimpiyat Stadı'nda seyirci sayısını maçın öneminden ve değerinden çok hava şartları belirliyor. Ben yine de beklediğimden fazla Beşiktaş seyircisi gördüm
4- Olcay, Veli Kavlak ve Gökhan Töre Başakşehir maçında yoklar. Bu takımı nasıl etkiler?
Tabii ki çok etkiler..Ama bazen takımlar bu durumda kalsa da önemli oyuncuların yoksa doğru oyunlarla bu işin üstesinden gelmelisin. Ama Slaven Bilic tanıdığımız kadarı ile takım formasyonunda çok tutucu bir teknik adam. Benim beklediğim Kerim Frei ve Mustafa Pektemek'i kullanarak, takım şeklinde bir değişiklik yapmaması. Ama gerekenin ve doğru olanının bu olduğundan benim çok şüphem var. Çünkü zaman zaman oyuna ufak tefek, farklı dokunuşların hem sizi hem takımınızı yükseltmek açısından ve hem de rakibin kafasında bir acaba oluşturması açısından denemmesi gereken şeyler olduğunu düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA