Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Eski günlerdeki gibi!

Uluslararası arenada tıpkı eski günlerdeki gibi bir anda hiçbir şey yapamaz hale geldik. Ve 10 dakika sonunda skor 3-1 oluverdi

1- Beşiktaş turu nasıl kaybetti?
İlk yarıyı bir kenara koyarsak her şey ikinci yarıda başladı. Bizim adımıza da güzel gelişti.
Ricardo Quaresma bana göre Beşiktaş'a geldiği günden beri en güzel işlerinden birini yaptı ve harika bir trivela pası ile Gomez'e harika bir gol attırdı. İlk yarının resmine de bakınca sanki bu gol bize erkenden "Bu işi bitirecez" dedirtti. Ama öyle bir 10 dakika oynandı ki... Uluslararası arenada tıpkı eski günlerdeki gibi bir anda hiçbir şey yapamaz hale geldik. Ve 10 dakika sonunda skor Sporting: 3 - Beşiktaş:
1 oluverdi. Yani 'Turu nasıl kaybettik?' sorusunun cevabının karşılığı şu oldu: Aynen eski günlerdeki gibi!..
2- Sizce Tolga ile devam edilmeli mi?
Tolga'nın herhalde ilk iki goldeki net hataları bu soruyu bir kez daha gündeme getiriyor...Tabii ki alternatif bir kaleci doğru isim olursa düşünebilir Beşiktaş için ama böyle bir kaleci var mı piyasada? Bana göre esas gereken, devre arasında da transfer sayısı bir olacak ise mutlaka bir stoper. Bu tercih daha mantıklı gözüküyor. Dönüp baktığınızda Ersan'ın yokluğundan beri Beşiktaş savunmasının (Sadece Ersan'ın yokluğu mu, Tosic'in varlığı mı çok tartışılır) zaaflar içinde olduğu çok açık.
3- Bir cephenin kapanması Beşiktaş için ligde avantaj olur mu?
Evet, sonuç 3-1 ve Beşiktaş Avrupa'dan elendi. Kartal artık yola devam edemiyor...
Bunların hepsi dün akşamın olumsuz sonuçları ve fotoğrafları. Bu tamamen bir tahmin ama bu sezonun Beşiktaş için ilk hedefini, yani şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ni göz önüne aldığımızda içten içe Avrupa'dan elenmeyi tercih eden bir çok Beşiktaşlının olduğunu düşünüyorum. Bunlara yöneticiler, futbolcular ve hatta Şenol Güneş de dahil. Yani bu sezon Beşiktaş tek bir hedef istiyor o da lig şampiyonluğu.... Evet, grup lideri olarak geldiği Lizbon'dan elenerek dönüyor Beşiktaş ama çok mu üzülüyor? Hiç sanmıyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA