Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Elvan en az benim kadar Türk!..

Efendim içlerine sinmiyormuş da.. Efendim dünya rekorunu Türk Elvan değil de, Etyopyalı Hewan kırmış da..
Bu nasıl bir aşağılık kompleksidir Tanrım.. "Türk yapamaz.. Yapan Habeş" demeye getiriyorlar, Elvan'ın etnik kökenine bakarak.. Gidinin kafatasçıları.. Gidinin faşoları..
Yarış bitmiş.. Kız sırtında Türk bayrağı ile koşuyor. Kürsüye çıkıyor, sırtında Türk bayrağı.. "Ne mutlu Türküm diyene" diye bağırıyor..
Siz bu lafı bilir misiniz?..
Ne mutlu Türküm diyene.. Anlamını bilir misiniz?..
Atatürk anayasasına yazmış, hala orada durur, pek çok maddesi değiştiği halde..
"Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.."
Atatürk, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan Anadolu mozayığına hitap etmiştir..
"Ne mutlu Türküm diyene" diye.. "Ne mutlu Türk olana" değil.. Yok AB, yok uyum, yok bilmem ne diye Türkiye nerdeyse bir bölünmenin eşiğine gelirken, bu ülkenin milletvekilleri üstelik, bir terör örgütüne "Devlete silah çekmek ne demek.. Terör ne demek" diyeceklerine, sözüm ona demokrat havalarda "Ateşkesi 6 ay uzatın" diye yalvarırken, bu ülke medyası, aydınları "Ne demek ateşkes.. Devlete ateş mi olur küstahlar" diye ayağa kalkacağına bu açıklamayı marifet sayıp alkışlarken bu minik kız "Ne mutlu Türküm diyene" diye haykırıyor, bizim entel, bizim demokrat, bizim artık ne olduğunu bilmediğim takım 'Elvan değil, Hewan" diye ısrar ediyor..
Elvan üstelik, tüm dünyanın yaptığı gibi şampiyon iken devşirilmedi.. Türkiye'ye geldiğinde atlet bile değildi.. Tamamen burada, İstanbul'da, Enka tesislerinde Türk Hocalar tarafından yetiştirildi..
Ben ne kadar Türksem, "Elvan değil, Hewan" diye yazanlar ne kadar Türkse, hatta bizden de fazla Türktür.. Çünkü minnacık kız, minnacık yaşında Türkiye'ye hepimizden fazla hizmet etmiştir üstelik..
Elvan'ın zaferini doya doya yaşayın, yeni zaferlerine de hazır olun dostlarım..
Ne mutlu Türküm diyene!..
Tamam mı?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA