Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Turgut Reis'te dostlar!..

Fazıl Say'ın Leyla Gencer'e adadığı gece için Turgut Reis Marina'ya giderken dostlara rastladım. Önce Ali Kestaneci.. Benim sevgili dostum dükkanı Bodrum'dan Turgut Reis'e, marinanın tam karşısına taşımış.. Üç katlı şirin bir villa.. Üst katlar evi, giriş katı ve bahçe, yeni dükkanı..
Perde Pilavını bu ülkede en iyi yapan usta, Bodrum'da menüye almamıştı da, tehdit etmiştim hani..
Bu defa Turgut Reis'te bir de "Hıncal Uluç'un tavsiyesi" ile yazmamış mı, listeye..
Tabii kaşıkladık.. Siz Kasap Köftesini deneyin mutlak..
Konser alanına girerken dört bir yandan gelmiş okurlar fotoğraf çektirmek istiyor. Sarılıyoruz.. Arkamdan tanıdık bir ses.. "Ben de bir resim çektirebilir miyim?.."
Döndüm ki Yener.. Yener Teoman.. Benim yıllanmış dişçim.. Ahmet Kurtaran'ın Unident'inde sağ koluydu. O da Turgut Reis'e taşınmış, kliniğini orda açmış. Yani artık Bodrum'da da bir nöbetçi dişçim var.. Bu yaşlarda en çok ihtiyacım olan şey..
İçerde Burhan Doğançay.. Üstad, zaten Turgut Reisli.. Halit Ağabey.. (Kıvanç)..Can kardeşlerim Pınar ve Tufan Türençler.. Gencay Hanım.. Gürün..
Sonunda, üç ameliyat sonunda ayaklanmış.. Bodrumlara, konserlere gelmiş.. Can Dündar, Kubat.. Sema ve Mehmet Emreler.. Bizi, Yaşamdan Dakikalar ekibini geçmiş yıllarda Zürih'te harika ağırlayan konsolosumuz ve eşi..
Bir geceye neler sığdırdık..
Yani Allahtan magazin muhabiri değilim..
Bodrum'u yazmakla, telefon rehberi yazmanın farkı yok, yaz günlerinde!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA