Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Eksik Kuleli Lise..

Kuleli Lisesi'ne ek bina yapılırken, bu ekin ucuna üçüncü kulenin yapılmayışına ve simetrinin bozulmasına kafayı takan sadece bizim Ünal (Özüak) değilmiş meğer. Yazınca yağmur başladı.. İşte Sacit Turan'ın şirin maili..
"Beylerbeyi sahilinde oturduğum için yıllardır o kuleyi akşamları izlerim ve gelen dostlarıma her defasında aynı şakayı yapar, 'Yıkılan kulenin birini hâlâ yapmadılar' derim.
Hemen hepsi de 'Haklısın eksik duruyor' derler ve bir sonraki gelişlerinde de bu kez onlar işaret eder bana, 'Bak hâlâ yapılmamış' diye.. O simetri eksikliği göze çok batıyor..
Işıklandırmayı ise, yaptıkları geceden bu yana hiç beğenmedim. O tarafa doğru bakasım bile gelmiyor. Tam adını da koyamadım, sanki ışıklı cam oyuncak binalar gibi duruyor.
İtalya'da bu tip tarihi eserlerin tek rengi vardır. Klasik sarı ışık...Ortaköy Camisi'nde bir ara yeşil vardı deniz cephesinde.."


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA