Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Terim farkı..

Dünkü Sabah'ta, spor sayfasının manşetinde çarşamba gecesinin sırrı vardı..
Fatih Terim, Fenerbahçe'nin maç 11'ini soyunma odasına asmış ve futbolcularına "Bizden korkuyorlar" demişti.
Aykut Kocaman'ın sahaya çıkaracağı 11, hem de nasıl bir korkunun eseriydi, açıkça görülüyordu.
Terim, oyununu bu "Korku" üzerine kurmuştu. Ankaragücü, Fenerbahçe savunmasının nasıl darmadağın edileceğini göstermişti zaten. O maçı iyi analiz eden Terim, korkak Fenerbahçe'ye karşı, o güne dek oynamadığı bir hücum futboluna karar vermiş, Emre Çolak'ı cesaretle ilk onbire almış, 4-3-3'ten vaz geçmiş, 4-4-2 ile, çift santrforlu bir oyun kurmuştu.
Bu takımın Fener'i nasıl hallaç pamuğu gibi attığını dünya izledi.
Fatih Terim'i çok eleştiriyorum.. Özellikle de takıntılarını.. Mesela hâlâ, inatla ve ısrarla Kazım gibi ruhsuz bir oyuncuya sahiplenmesi.. Maçı sahte koşularla geçiren, hiçbir işe yaramayan, arkadaşlarına kötü örnek olan düzensiz özel yaşamlı düzensiz Kazım'dan ne beklediğini anlayamıyorum..
Ne var ki, Fatih'in Galatasaray'ın başına gelmesi için en çok uğraşan da benim..
Fatih ve eşi Fulya, benim ailem gibidirler. O kadar yakınız. Ama ben İmparator'u bu yakınlık için değil, inandığımdan destekledim ve desteklemeye devam ediyorum..
Eleştirilerim de aynen öyle.. İnandıklarımı yazıyorum. Fatih de inandıklarını yapıyor. Dostluk ayrı, iş ayrı..
Terim farkı sadece, maçı önce kafada oynamak, bunun için rakibi iyi analiz etmekten ibaret değil. Saha kenarı görüntüleri de, Terim- Kocaman farkını ortaya koydu. Terim kenarda bir hırs küpü.. Aykut buz dolabı.. Bir buz dolabı, takımının ruhunu nasıl ısıtır, söyler misiniz?.
Dahası.. Perşembe gecesi Galatasaray basketbol takımının Avrupa maçında Fatih tribündeydi..
"Ben profesyonel futbol adamıyım. İşimi yaparım" değil.. "Ben spor adamıyım ve Galatasaraylıyım" görüntüsü..
Bu yıl iki takım da iyi değil. Bu yıl kimse iyi değil. Olması da zor.. Bu ortamda en fanatik Fenerli'ye bile 3-1 için "Şükürler" dedirten farkı, hocaların yarattığını anlattı, Sabah Spor'un çok iyi gazeteciliği.. Maçın daha soyunma odasında bittiğini öğrendik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA