Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu defa 'Gözyaşlı' dakikalar..

Ayhan Kılıç beni resmen ağlattı..
"Ayhan Kılıç da kim" dediğinizi duyar gibi oluyorum.. Tanımıyorsunuz.. Ben de tanımıyordum.. Adını Ferhat'tan öğrenmiştim sadece..
Doktorun son albümünde yer alan "Bundan sonra" adlı türkünün bestecisiydi..
İlk dinlediğimde "Veysel gibi" demiştim.. Doktor "Benzerlik o kadar değil" dedi.. Ayhan da, Veysel gibi gözlerini kaybetmiş.. Onunki hastalıktan değil.. Bir kavgayı ayırırken kafasına giren kurşundan..
Ferhat Göçer bu hafta konuğumuz olunca, Nebil harika bir iş yapmış. Ayhan'ı bulmuş Kayseri'de.. Almış İstanbul'a, çekime getirmiş.. Bize de, Ferhat'a da sürpriz..
Müthiş bir buluşma oldu..
Ayhan tipik bir Anadolu âşığı.. Elinde sazı.. Konuşmaya başladı.. Nasıl bir filozof.. Nasıl yaşam dolu. Nasıl mütevazi..
"Şu anda, burada sizlerin yanında olmak, sizlerle beraber yayına çıkmak, her şeye değer.. Gözlerimi kaybetmeye bile değer" dedi..
..Ve de nasıl içten dedi..
Ferhat'la düet yaptılar, Bundan Sonra'da.. Aslında Ferhat, geriye çekilip söyler gibi yaptı, Aşık Ayhan sazı ve sözü ile türküsünü çağırırken..
Sesi de müthiş yanık..
"Ayhan bizi ağlattın" dedim.. "Bitirdin.. Hadi şimdi neşemizi geri getirecek bir şeyi tek başına söyle, bari.."
Ayhan gidecek.. Biz programa o halde nasıl devam ederiz..
Ayhan "Anadolu'da yapılan her kötü şeyi şeytana mal eden deyişler vardı.. Şeytana uyarsınız.. Şeytan azdırır.. Şeytan söyletir.. Şeytan baştan çıkarır.. Suçlu hep şeytandır.. Ben de şeytanın ağzından bir türkü yazdım, dinleyin bakın" dedi..
Bir türkü söyledi "İnsan şeytandan fena" diye.. Adam her âşık gibi muhteşem bir filozof..
Nebil'e "Ayhan'a doyamadık.. Bir programa onu tek başına davet edelim. Bol bol dinleyelim. Bu defa sürpriz olarak Ferhat'ı çağırırsın" dedim..
Ayhan'ı tanıyacaksınız.. Anadolu'nun yeni Veysel'ini çok seveceksiniz....
Bu akşam 21.00, olmadı, pazar sabahı 10.00'da, SkyTurk'te Ayhanlı Dakikalar'ı kaçırmayın..
Dahası da var tabii.. Dr. Ferhat Göçer, müziğin tüm dallarından örnekler sunarak "Müziğin çeşidi yoktur. Güzeli vardır" diyor.. Çok sürpriz şarkılar dinleyeceksiniz..
Bir yığın sürpriz daha var. Sürprizleri çok seven Nebil'in başına gelen tatsız sürpriz dahil.. Stüdyoda koştururken kafasını kameraya çarptı, derince bir yara ve hızlı bir kanama..
Hani "İyi olacak hastanın.." derler ya.. Dr. Ferhat orda el koydu olaya.. Programı canlı yayın gibi çekiyoruz ya.. O görüntüler de var.. Doktoru iş başında da göreceksiniz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA