Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Acun bu işi biliyor!..

Kim ne derse desin, Acun bu işi biliyor.. Pazar gecesi maç erken bitti, millet kalktı gitti. İzmir dönüşü yorgunum evde kaldım. Aklıma gazetelerde okuduğum eleştiriler geldi..
Açtım Acun'un yeni yarışmasını.. O Ses Türkiye.. Ve "Sonu" hariç.. Keyifle izledim..
Acun bu işi biliyor, hem de çok iyi biliyor.. Gene çok "İnsancıl" bir format bulmuş. İçine çekiyor sizi..
Yapılan eleştirilerin çoğu boş..
Acun, "İzlenecek" bir televizyon programı yapıyor, hanımlar beyler.. Yarışma bahane.. İsmi iddialı ama, iddiası Türkiye'ye yeni süper, mega starlar kazandırmak değil. Pazar geceleri 1 numara olmak..
Seçtiği jüri dört dörtlük.. Hülya zaten bu ülkenin en önde gelen televizyon ustalarından.. Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise'yi ilk kez böyle rollerde izliyorum. Hepsi dört dörtlük.. Acun harika seçimler yapmış..
Öyle etkili bir yapım ortaya çıkarmış ki, hayatımda ilk kez gördüğüm gençler elendi diye üzüldüm, kazananla sevindim. Mesele bu havayı yaratmak işte..
Murat Boz da, Hadise de, Mustafa Sandal da birbirinden başarılıydılar.. Gözlerimi onlardan ayıramadım..
Daha ne olsun?..
Haa.. Sonu niye beğenmedim?.
Son 40 dakikada 9 dakika program, 31 dakika reklam vardı da ondan..
Kayıt ellerinde duruyor.. RTÜK üyeleri ya uykuda, ya da reklamlardan aldıkları yüzde 5 RTÜK payı hatrına görmezden geliyorlar.. Ayıp ediyorlar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA