Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Okan!..

Okan Buruk, Galatasaray kulübüne üye olmak için baş vurmuş.. Tereddütsüz kabul edilmeli.. Doğrudur. Büyük hatalar yaptı..
Ama gençlik hatalarıdır bunlar.. Hangimiz yapmadık ki.. Yakın arkadaşı, kankası Emre'nin kurbanı oldu o zaman.. Hala da olmaya devam ediyor ya.. Ama bakın.. Onu en çok eleştirenlerden biri olarak söylüyorum..
Çok iyi Galatasaraylıdır. Çok da iyi bir insandır.. 11 yaşında alt yapıya girmiş ve Galatasaray terbiyesiyle büyümüştür bir defa.. En yakın şahidiyim. Onu ne kadar ağır eleştirirsem eleştireyim, her karşılaştığımızda, hep gülümseyerek ve saygıyla yanıma gelmiş, selamlaşmışızdır.
Galatasaray'da bir beyin, bir lider oyuncu olarak gelişiyordu. 1992'de Avrupa Şampiyonu olan Genç Milli Takımın kaptanıydı Galatasaray A takımına girdiğinde.. Sonra o talihsiz olay başına geldi. Erman Toroğlu'nun faul bile vermediği acımasız bir pozisyonda ayağı kırıldı. Uzun süre sahalardan uzak kaldı ve bana kalırsa, bu sakatlık, onun dünyanın sayılı futbolcularından biri olmasını engelledi. Olacağı kadar olamadı. Gene de Galatasaray'da en büyük zaferleri yaşadı. UEFA Kupası kazanılırken Kopenhag'da, Süper Kupa kazanılırken Monaco'da ilk 11'deydi ve en iyiler arasındaydı.
Galatasaray Yönetimi, Okan'ı kucaklamalıdır!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA