6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
A Haber'e Yunan askerinden alçak saldırı! Dehşet anlarını canlı yayında anlattı | Video

A Haber'e Yunan askerinden alçak saldırı! Dehşet anlarını canlı yayında anlattı | Video

02.03.2020 | 20:31

Mültecilere yönelik insanlık dışı muamelesiyle vicdanları sızlatan Yunan askeri, A Haber ekibine ve mültecilere tampon bölgede saldırıda bulundu. Yunanistan sınırında bulunan A Haber ekibi ve mültecilere Yunan askeri tarafından hedef gözetmeksizin ateş açıldı. Saldırıda A Haber Muhabiri Vedat Sezer başından yaralandı.

Mültecilere hedef gözetmeksizin ateş açan Yunan askeri, A Haber'i de hedef aldı. Sınırın sıfır noktasında hedef gözetmeksizin yapılan saldırıda A Haber Muhabiri Vedat Sezer yaralandı. O anlar A Haber kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

A HABER MUHABİRİ SEZER O ANLARI ANLATTI!
Sınırda bulunan mültecilere insanlık dışı muamelelerde bulunan Yunan askeri bir kez daha hedef gözetmeksizin ateş açtı. Mültecilere ve basın mensuplarına yönelik gerçekleştirilen saldırıda A Haber Muhabiri Vedat Sezer başından yaralandı. Sezer, Yunan askerinin insanlık dışı davranışını A Haber ekranlarında anlattı.

BİR SALDIRI DA İDLİB'DE YAŞANDI
Öte yandan A News muhabirleri de haber için gittikleri İdlib'de katil Esad rejimin saldırısına uğradılar. Muhabir Muhammed Mansur ve kameraman İlhan Tanrıöver canlı yayında İdlib'deki yaşadıklarını korku dolu anları anlattı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA