6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Son dakika haberi... Ermenistan'dan Azerbaycan'a kalleş saldırı! Olay yerinden canlı yayın... 5 ölü, 28 yaralı | Video

Son dakika haberi... Ermenistan'dan Azerbaycan'a kalleş saldırı! Olay yerinden canlı yayın... 5 ölü, 28 yaralı | Video

11.10.2020 | 08:26

Son dakika: Ateşkesi ihlal eden Ermenistan'dan yine sivilleri katletti! Ateşkesi ihlal eden Ermenistan güçleri Azerbaycan'ın Gence kentine füzeli saldırı düzenledi. Ermenistan'nın 5 sivili öldürüp 28 sivili yaraladığı Azerbaycan'ın Gence kendinden canlı yayınla son durum... (11 Ekim 2020 Pazar)

Ermenistan birlikleri insani ateşkesi ihlal ederek Gence şehrine füzeyle saldırdı.


Ermenistan ordusunun birliklerinin insani ateşkesi ihlal ederek Azerbaycan'ın en büyük ikinci şehri olan Gence'de sivil yerleşim birimlerine füzeli saldırı gerçekleştirdi.


Füzenin evlerin bulunduğu alana düşmesi sonucunda evler, araçlar büyük hasar alırken bazı evler ise tamamen enkaza döndü. Resmi kaynaklardan edinilen bilgilere göre saldırıda 5 kişi hayatını kaybederken 28 kişi de yaralandı.

Saldırıda ölen ve yaralanan sivillerin olduğu belirtilirken görevliler tarafından enkaz altına kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürdürülüyor.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA