- Nurgül Yeşilçay'dan iyi bir Hürmüz çıkmış mı beyler?
- Memet Ali Alabora: Orası muhakkak. Hiçbir şeye bakmadan sadece afişe falan bile bakın anlarsınız zaten; bence süper oldu.
- Erkan Can: Budur işte, tamamdır yani.
- Cem Karakaya: Benim bugüne kadar seyrettiğim Hürmüzlerin en iyisi.
- Sarp Apak: Kesinlikle oldu o iş!
- Öner Erkan: Hay maşallah! (kahkahalar)
- Ezel Akay: Bence de oldu. Üstelik biraz da tiyatro gibi çalışıldı; yani başta verilmiş, 'şöyle oynayacaksın' durumundan başka bir yere geldi iş. Hepimiz bu gelişimi gördük, çareler bulduk, çok farklı bir Hürmüz çıktı. Çok da doğru bir Hürmüz çıktı. Önemli başka bir şey vardı; bu oyuncuların hepsi birbirlerini oynattılar. Yani birtakım sahneler var, birbirlerine bakarak oynadılar, başlayıp bitti. Ben sadece kameraları koydum. Çok fark ediliyor bu.
- Cengiz Küçükayvaz: Filmi görmedim ama tek şahıs olarak değerlendirmemek lazım. Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmasın ama bu zamana kadar çektiğim 16-17 film var, cam fanus içerisinde saklamam gereken bir film oldu bu.