Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

"Göster bakiyim teyzelerine"

Acun uzun süredir ilk kez başaramadı. 'Yetenek Sizsiniz Türkiye-Minikler Özel' alelacele kotarılıp araya sıkıştırılmış bir program izlenimi verdi. Birikisi hariç, çocuklar ne yetenekliydi, ne de şirin... Sanki çocuklar, kadınların altın gününde salonun ortasına çıkarılmış gibiydiler.
"Haydi göster bakiyim teyzelere nasıl şarkı söylediğini" tadında performanslar ortaya koydular.
Ama bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin en faydalı taraflarından biri, çocukları jimnastik sporuna özendirmesi, yönlendirmesiydi. Ben ülkemizde bu kadar çok özel jimnastik kulübü olduğunu Acun'un programı sayesinde öğrendim. Ah bir de taklit yapanlarla, çakma Michael Jackson'larla yarışmasalar da, onları spor salonlarının şeref kürsülerinde görebilsek!
Jimnastik, tıpkı atletizm gibi temel sporlardandır. Jimnastikle terbiye edilen ruh ve vücut, sporun her dalında başarılı olur. Jimnastikçilerin arasından vücudu lastik gibi esnek, karakteri çelik gibi sert ve bir o kadar da ahlaklı sporcular çıkar. (Bkz: Aykut Kocaman)
Bu arada son iki programdır jüri üyesi Ali Taran'ın 'küskünlüğü' dikkatimi çekiyor. Sanki "Ne işim var benim burada?" der gibi. Eskiden az ama öz konuşurdu. Şimdilerde ağzını bıçak açmıyor. Programdan ne kadar ücret aldığını bilmiyorum. (Hatta para alıp almadığını da) Ama eğer ödeniyorsa, aldığı ücret, söylediği kelimeye bölündüğünde ekranların en 'fahiş' jüri üyesi olduğu muhakkak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA