Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte Kibariye bu

Saba Tümer'in gündüz programına konuk olan Kibariye'yi zaten severdim. Ama hayranlığım, ağzından çıkan bir cümle ile iki kat arttı.
Kibariye bir ara stüdyodaki seyircilere dönüp, o her zamanki içtenliğiyle "Seviyonuz mu beni gııız?" diye seslendi. Seyirciler hep beraber ayağa kalkıp, alkışladı. Saba Tümer de konuğunu onore etmek için "Seni sevmeyen ölsün" dedi. İşte Kibariye farkı da burada ortaya çıktı. Ünlü sanatçı bu söz üzerine "Ay Allah göstermesin. Allah'a emanet olsunlar" dedi.
Kendini sevmeyenlerin bile iyiliğini istemek, onları Allah'a emanet etmek... Üstelik bunları söyleyen, gazino patronlarının bir dönem 'çirkin' diye sahneye çıkarmadığı, perde arkasından şarkı söylettiği, babası tarafından bile itilip, kakılan, dövülen bir kadın...
Böyle bir erdem sahibi olmak için üniversite üzerine üniversite bitirmek; saraylarda, yalılarda büyümek gerekmiyor. Tek şart, Kibariye kadar yüce gönüllü olabilmek...
Zaten onun için bayılmıyor muyuz bu gacıya?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA