Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Eski kocaya ne denir?

Hadi Demet Akalın'ın ekmeğine biraz daha yağ sürelim. Seviyeli birlikteliklerinin ve kutsal evlilik bağıyla bağlandığı erkeklerinin ardından yaşadığı olayları değerlendirelim; reklamın kötüsüne bizim de bir katkımız olsun! Şimdi efendim sonuncu koca da, "Sen eski kocandan bahsederken nasıl 'eski kocam' diye söz edersin?" diye kızmış, arkasından basmış dayağı. Na tokat na tekme, artık Allah ne verdiyse... Hatta Demet, jandarma bile çağırmış ama anlaşılan o ki Türk askeri bile Demet'in evliliklerini ciddiye almıyor... Gelen giden olmamış! Bu olaydan sonra koca Önder Bekensir, olaydan sonra ayılıp 'Yahu ben ne yaptım?' diyeceğine, öfkesini yatıştıramadı ve açtı boşanma davasını.

AHA BU DA ESKİ KOCAM!
İyi de biraderim eski kocaya verilen başka bir isim var da biz mi bilmiyoruz? Örneğin ben geçmişte tek evlilik yaptığım için eski kocamı başkalarıyla tanıştırırken (biz normal insan evladı gibi ayrılıp, hâlâ dost kalan o şanslılardanız) "Aha bu da benim eski kocam" dediğimde kendisi, "Yenisi de mi var?" diyor, ki haklı... Ama Demet'in durumu farklı... Biri gider biri gelir, yarın ne olur kim bilir? Ki eminim çok yakın bir zamanda, ki Demet kendisine yeni bir tene değmek için 15 gün süre biçmiş, Önder Bekensir'den bir başkasına 'eski kocam' diye söz edecek. Bunda alınacak, gocunacak bir şey yok yani... Boşuna dövdün kadını Önder, yazık! Amaaan neyse, bu yalan dünyalara bu kadar yer ayırdık yeter. Bu arada Can Yücel'i anmadan geçmeyelim. Hani bir şiirinde 'g.t' kelimesi geçti diye mahkemeye verildiğinde, hakime "Valla hakim bey bizim orda 'g.t'e 'g.t' derler, yapacak bir şey yok" demiş ya... İşte o manayla!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA