Bank Asya 1. Lig ile İkinci ve Üçüncü Lig kulüplerinin başkanları, dün akşam Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in verdiği yemekte bir araya geldi.
Şener'in PSV Eindhoven maçını izlemek için yaptığı davete olumlu yanıt vererek dün Trabzon'a gelen 50'ye yakın kulübün başkanı, yemekte TFF başkanlığı için adaylığını açıklayan ve açıklaması muhtemel isimleri değerlendirdi. Şener, konuk ettiği başkanlara daha önce kamuoyuna açıkladığı "TFF'nin yeni oluşacak yönetim kurulunda Anadolu kulüplerinden temsilcilerin çoğunlukta olsun" fikrini iletti. Şener, yemek öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise
"Trabzonspor için her zaman 'Anadolu'nun abisi' ifadesi kullanılır. Önümüzde federasyon seçimleri var. Türkiye'de futbolun büyük ölçüde kahrını çeken 2. ve 3. Lig kulüplerinin başkanlarını ve yöneticilerini imkanlarımız ölçüsünde davet ettik. Hiç yapılmayan bir şey bu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Önemli fikirleri olduğunu düşünüyorum. Onları dinleyeceğiz. Bu bize mi düşerdi? Evet, düşerdi çünkü Anadolu'nun büyüğü biziz" dedi. Şener, start alan şike yargılaması ile ilgili, "Adil yargının vereceği karar. Bu konuda konuşmak çok doğru değil" derken, "Tuhaf bir lig oldu" itirafında bulundu.