Başak totemdir

FUTBOL Giriş Saati : 22.02.2012 01.07 Güncelleme : 22.02.2012 01.18

Aziz Yıldırım; dinlemeye takılan ve aracı olduğu iddia edilen Abdullah Başak'ı "Başak, İlhan Ekşioğlu'nun totemi. Maçları birlikte izlerler" diyerek savundu

Başak totemdir
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike soruşturmasında en çok dinlenilen isim olan ve şikeye 'aracılık' yaptığı iddia edilen Abdullah Başak'ın durumuna açıklık getirdi. "Abdullah Başak, İlhan Ekşioğlu'nun totemi" diyen Yıldırım, "Tamamen sohbet amaçlı... Maçları birlikte izlerler, İlhan Ekşioğlu'nun totemidir" görüşünü bildirdi. Fenerbahçe Başkanı, savunmasına şöyle devam etti: "İlhan Ekşioğlu'nun elinden geçen para toplam 2.2 milyon TL. Durdur, paraları yakala, zabıt tut, kanıtla. Bunlar nedense olmamış. Dernekler masası, 'İlhan Ekşioğlu'na kulüpten hiç para çıkmadı' diye yazı verdi. 8 Haziran'da havuz inşaatı için para alıyor. 22'sinde parayı iade ediyor. 2.2'nin 900'ü iade ediliyor... Sonuç olarak İlhan kulüpten alacaklı! Buradan çıkacak sonuç; biz 13 maçta hiç para harcamadan şike yaptık. İnşaatla ilgili faturaları mahkemeye sunacağız!"

F.Bahçe için 30 milyon Dolar harcadım
Savunmasında "Bu dava bir şahıs davası değil, bir Fenerbahçe davasıdır" ifadesini kullanan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'nin bir kuruşunu zimmetime geçirdiğim kanıtlanırsa kendimi ölümle cezalandırırım. İspatlayamayanlardan da istifa beklerim. Kendi kaynaklarından 30 milyon dolar harcayan insanı şike davasında yargılamak haksızlıktır. Fenerbahçe kimseden 5 kuruş almadan stadını yaptı. Devlet TT Arena'ya 600 milyon TL harcadı, ülkeye faydalı diye sustuk" dedi.

Bu bir örgütse, Savcı Berk de üye...
MECLİSTE vekiller birbirlerine bardak fırlatıyor. Bizim Genel Kurul'da hiçbir şey yok ama ben cebirden yargılanıyorum.
HEPİMİZ Blackberry kullanma kararı almışız. Böyle bir tape yok. Artık alacağım telefonun markasını emniyete soracağım.
EĞER ben örgüt üyesiysem Fenerbahçe'ye üye herkes örgüt üyesidir. Savcı Mehmet Berk de üyeyse, o da örgüt üyesidir.
KİMSE Fenerbahçe Başkanı'na, Fenerbahçe Yöneticisi'ne 'mafya' diyemez.

'İYİ Kİ VARSINIZ...'
Fenerbahçe yönetimi dün Çağlayan'da kendilerini yalnız bırakmayan taraftarına resmi internet sitesinden "İyi ki varsınız" ifadesini kullanarak teşekkür etti. Taraftarlar, gün boyu Aziz Yıldırım lehine tezahüratlar yaptı.

BUGÜN MOLA YARIN DEVAM!
Aziz Yıldırım, saat 13.47'den 19.40'a kadar savunma yaptı. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, 19.45'te 6. duruşmayı "Savunmalar perşembe (yarın) devam edecek" sözleri ile kapattı ve cuma günü tahliye taleplerini değerlendirecekleri için savunmaların özet olarak yapılmasını talep etti.

kalan karakter 1000

adige adige

neyi savunacak ki?

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır2
cevapla 22.02.2012 13:19
Yorumcu Yorumcu

Suçlama ne ki savunma olsun. Ne kanıt var ne delil. Konuşulan geyik muhabbetler bile şike unsuru sayılıyorken neyin savunması yapılacak ki. İşte böyle saçma sapan konuşmalar ortaya çıkıyor yine.

Aynı Görüşte misiniz?
evet4
hayır2
cevapla 22.02.2012 13:17
ali beşli ali beşli

savunma bu mu

Aynı Görüşte misiniz?
evet2
hayır1
cevapla 22.02.2012 07:46

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sosyal Medya
  • Twitter’dan takip edin
  • Google + dan takip edin