Sakatlardan yana çok dertli olan Galatasaray'da Kayserispor maçı öncesi son dakikada Servet Çetin sürprizi yaşandı.
Hafta içinde kupadaki Antalyaspor maçında oynayan, ondan sonraki idmanların tamamına katılan ve Kayseri'ye getirilen tecrübeli stoper, ilk 11'e alınmadı. Kulüp kaynakları milli futbolcunun nezle olduğu için oynatılmadığını ileri sürse de, gerçek neden başkaydı.
Teknik direktör Frank Rijkaard, son haftalarda performansından memnun kalmadığı için Servet'i kulübeye çekti. Hafif nezle olan ancak oynayamayacak durumda olmayan tecrübeli futbolcunun bu kararı duyunca şok yaşadığı ve arkadaşlarına dert yandığı öğrenildi.
EMRE GÜNGÖR'E ALKIŞ
Bu arada Servet Çetin'in yerine stoperde görev yapan Emre Güngör, başarılı futboluyla beğeni topladı. Lucas Neill ile uyumlu bir görüntü çizen genç oyuncu, 2 pozisyonda top kaptırsa da özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle alkış aldı.