Trabzonspor'a devre arası transfer olan ve yeni takımına çok çabuk uyum sağlayan Burak Yılmaz SABAH'a konuştu. Genç oyuncu hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray'a gözdağı verirken şunları söyledi: "
Galatasaray maçında rahat olan taraf biziz. Çünkü bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Galatasaray stresli ve sıkıntılı olacak. Galibiyete yakın taraf biziz. Yüzde 51 ile öndeyiz. Bu ligin şampiyonluktaki kilit takımı biziz.
Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynayacağız. Bizden darbe yiyen kendini toparlayamaz. Şampiyonluğun yolu bizden geçer.
Pazar akşamı yerli ve yabancı golcülerinde gecesi olacak... Bana göre maçın kaderini ofans oyuncuları tayin edecek."
HER ŞEY MÜKEMMEL
'Trabzonspor'a daha önce transfer olmalıydım' diye konuşan Yılmaz "Trabzonspor forması altında üç maçta iki gol attım. Daha farklı olabilirdi. Trabzonspor'a erken gelebilseydim şimdi daha üst düzeyde olabilirdim. Benim için bir zaman kaybı oldu. Buraya daha önce gelmeliydim. Gerçekten ortam ve arkadaşlık mükemmel" dedi.