Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçın ardından, Kazım'ın atılmasıyla 10 kişi kalmalarının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Kocaman şöyle konuştu: "Beklentilerimizden çok farklı bir maç gelişti. Bunun temel nedeni son iki maçtır 10 kişi kalmamız. Daha önce konuşurken, eksiklikler ve sahanın sentetik olmasının bahane olmayacağını söylemiştim ama oyun alanındaki eksiklik daha farklı.
Rakibimiz sahaya çok iyi yayılıp, güzel bir futbol oynadı. Futbol şansı yanımızdaydı. İstanbul'da aynı oyunun olmayacağını söyleyebiliriz. İkinci yarı ilk yarıdaki hataları gidereceğimizi düşünüyorduk ama eksiklik bu planları gerçekleştirmemizi imkansız kaldı. Bütün maç bunun yükünü çektik. Kazım'ın kırmızı kartına yorum yapmaya bile gerek yok.
'BİR FORVET ALINACAK'
Biri resmi 5 maç oynadık. 15 kişilik bir oyuncuya ağırlık verdik bu maçlarda. Bu da bir güç dengesizliğine sebep verdi.
Bugün, yarın veya öbür gün bu takıma forvet takviyesi olacak elbette. Güç dengesi daha iyi yayılacak. Ama Young Boys'un zaten organize ve iyi bir takım olduğunu söylemiştik. Bu kadar çok pozisyon verdiğimiz bir maçta iyi bir sonuçla dönmemiz bizim için bir avantaj."