Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Asıl operasyon !!

Aziz Yıldırım'a göre şike falan yok, cemaat Fenerbahçe'yi ele geçirmek istiyor. Zira "Cumhuriyet'in son kalesi Fenerbahçe'dir." İstanbul Organize Polisi ve Savcı Mehmet Berk, kötü niyetli ve peşin hükümlüler.
Fenerbahçe'nin üzerine oynuyorlar. Mehmet Ali Aydınlar, zaten bir Fenerbahçe düşmanı.
Takımı Şampiyonlar Ligi'ne göndermedi. UEFA, zaten Fenerbahçe düşmanı bir kuruluş. Medyadaki Fenerbahçe düşmanları da yazdıklarının ya da söylediklerinin hesabını verecekler.
Ve bir düşman daha çıktı. Avrupa Voleybol Konfederasyonu...
Onlar da herhalde cemaatle, polisle ya da yargıyla işbirliğindeler ki; Fenerbahçe'yi cezalandırdılar. Ey Fenerbahçeliler! Hep siz mi haklısınız? Bakü'de CEV'e posta koyup oteli değiştirenler, kafalarına göre forma giyenler, seremonide istediklerini yapanlar ve sonuç:
Wild-card yok, son şampiyon unvanını korumak için sahaya çıkamıyor.

HASTALIKLI BİR FELSEFE!
"Biz en büyüğüz. Biz her şeyi yaparız.
Futbol Federasyonu'nu takmayız. UEFA'yı takmayız. Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nu takmayız"
derseniz, bunun adı sivil itaatsizliktir. Konulmuş ve uygulanması gereken hiçbir kurala uymayı kabul etmeyip kendi kurallarını uygulayan bazı yöneticileri yüzünden Fenerbahçe işte bu hale gelmiştir.
Fenerbahçe'yi ne cemaat ele geçirmeye çalışmış ne Sayın Başbakan ya da AKP'nin operasyonu... Aslında Fenerbahçe'yi ele geçirmek isteyen ruh, son derece faşizan, kural tanımayan, "Ben en büyüğüm" diyen, hastalıklı bir felsefedir. 105 yıllık kulübe operasyonu, içeride kümelenmiş bu hastalıklı ruh yapmıştır. İşte bu ruhun ürünleri: Fenerbahçe'nin adı dünyada şikeci takıma çıkmış. Voleybol dünyasında "Kural tanımayan, itaatsiz" bir takıma çıkmış. Bu hastalıklı ruhun söylemleriyle Fenerbahçe taraftarı polisle karşı karşıya gelmiş ve yine bu hastalıklı ruh yüzünden Kızıltoprak'ta yüzlerce insanın ölümüne neden olabilecek bir benzin istasyonu infilağından son anda kurtulunmuştur.
Evet; Fenerbahçe'ye bir operasyon yapılmıştır.
Bu operasyonu yapan da, tıpkı insan vücudunda bir kanser hücresinin çıkıp o vücudu ölüme kadar götürmesinin benzeri bir ruhtur.
Bu hastalıklı ruh, tüm Fenerbahçe camiasını etkilemeye, manipüle etmeye ve toplumu sosyal çatışmanın eşiğine getirmeye devam ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA