Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DENİZ DERİNSU

Şimdi rekabet zamanı

Fenerbahçe'de Aykut Kocamanlı devir, herkes tarafından merakla bekleniyor. Taraftarlar kadar futbolcular da yeni teknik patronlarının sezon öncesi takınacağı tavrı merakla beklediler.
İlk haftanın ardından her ne kadar akıllardaki soru işaretleri tamamen gitmediyse de bazı izlenimler ön plana çıkmaya başladı. Örneğin tüm yerli futbolcular "Eşit şartlarda rekabeti şimdi yaşayacağız" diyorlar.
Zico, Aragones ve Christoph Daumlu tüm dönemlerde kim ne derse desin yabancı futbolcunun öncelik durumu gözle görülüyordu. Geçen seneye bakalım; Güiza, Cristian, Bilica en formsuz dönemlerinde bile sarılacivertlilerin 11'ine kolaylıkla girebiliyorlardı.
Ama şimdi Aykut Kocamanlı yeni yapılanmada bu tablonun tamamen değişeceği inancı sarı-lacivertli futbolculara fazlasıyla umut vermiş durumda. Yıllardır sezona yedek başlayıp ilk 11 elemanı olarak sezonu bitirmeyi gelenek haline getiren Selçuk bile artık yeni sezona ilk 11'in ciddi adayı olarak başlamanın heyecanının yaşıyor.
Bekir, Uğur Boral, Semih, Gökhan Ünal gibi isimlerle birlikte takıma yeni gelen gençler forma savaşına eşit girmenin heyecanı içindeler.

MAÇ BAŞI HESABI YAPARLARSA...
Bu görüntü Fenerbahçe ve Türkler için önemli bir viraj. Kocaman bu sistemi takımına oturtur ve "Forma her zaman hak edenin olacak" fikrini güvenle aşılamaya devam ederse, rekabet Fenerbahçe'ye başarıyı da getirecektir.
Takımın maç başı alacağı paraların hesabını yapan yabancıların da mücadele gücü katlanacaktır. En önemlisi bu tablo Kocaman'ın deyişiyle "Yıllardır Semih Şentürk'ün taşıdığı bayrağı başkalarına devredeceğiz" durumuna gelecektir.
Yani Fenerbahçe öz evlatlarını Saracoğlu'nda izlettirecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA