Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

Millet iradesine sahip çıktı

Sabahtan itibaren miting alanında yer aldım.
Yıllardır bu mitingleri izleyen gazetecilerle de konuştum.
Herkes İstanbul'un böyle bir mitingi görmediği konusunda hem fikir. 2 milyon kadar insan burada.
Her yer dolu. Yabancı basın ajansları da bu kalabalığa çok şaşırmış durumda. Gerçekten inanılmaz bir coşku var. Buraya gelene kadar çok sayıda insan beni durdurdu.
Yüze aşkın insanla bire bir konuştum.
Vatandaşlar Pensilvanya'ya çok tepkili. Pensilvanya'yı, Türkiye'ye saldıran bir güçle işbirliği yapan merkez olarak görüyorlar.
Nitekim, Başbakan diğer partileri eleştiren alan sözler sarf ettiğinde insanlar tepki veriyorsa, Pensilvanya ve örgütten bahsettiğinde bin kat tepki veriyorlar.
17 Aralık'tan sonra yaşananlar, paralel devletin Türkiye Cumhuriyeti'ne saldırısı olarak yorumlanıyor.
Konuştuğum insanlar, kendileri beni durdurup konuşmak istiyorlar. Birincisi, Türkiye'ye sahip çıkıyorlar. İkincisi siyasete sahip çıkıyorlar. Üçüncüsü de demokrasiye sahip çıkıyorlar.
Başbakan dua ediyor ve 2 milyon insan birden "Amin" diyor. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan etrafında çok sıkı kenetlenmiş. Zaten bunu biliyorduk. Bu mitingde daha da gördük. Çok ciddi bir inanç ve sahiplenme var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA