Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ferruh Taşdemir: Kendimi kullanılmış hissediyorum

Haftanın en bomba magazin olayı manken Özge Ulusoy ile yapımcı Ferruh Taşdemir'in Çeşme'de aniden evlenmeleriydi. Evlilikten daha çok konuşulan ise gelinin nikâhın ertesi günü "Boşluğuma geldi, boşanmak istiyorum" açıklaması yapmasıydı. Cuma günü Özge ile konuştum, şimdi sıra damat Ferruh Taşdemir'de.

Ferruh neler oluyor?
- Âşık oldum evlendim. Şimdi ağlamaktan gözyaşım kalmadı.
Biz Özge ile en iyi iki dosttuk. O Özgecan ben Ferruhcan'dım. Her gün beraberdik.

Sonra evliliğe nasıl geldiniz, flört bile etmeden yani?
- Çeşme'de bir gece beraber eğlenirken, bir anda âşık olduk. O gece beraber kaldık, sarılıp uyuduk. Sonra flörte başladık... Ertesi gece bir kulüpte "Çok iyi anlaşıyoruz evlenmemiz" lazım dedim. O da "Senden iyi koca mı bulacağım" dedi ve evlenmeye karar verdik, işlemlere başladık. Rüya gibiydi.

Aklınız başınızdaydı değil mi?
- Gece sarhoş olup nikâh kıymadık ki, bu üç günlük bir olay. Aklımız başımızdaydı.
Önder'le Demet'in (Akalın) Çeşme çekimleri de ispatı. Bana "Düğünden vazgeçersen öldürürüm seni" diyor görüntülerde.

Aniden evleniyorsunuz, sonra da Demet'in programına katılıyorsunuz. Reklam kokuyor sanki.
- Reklam falan yok! Ben yapımcıyım ne işim olur reklamla. Sevdim diyorum. Gelin saç ve makyajı için Demet'e gittiğimizde çekim vardı, bizi çekmek istediler, izin verdik. Biz bildiğin âşıktık.

Peki madem âşıktı Özge neden şimdi boşanıyor?
- Kafamı kurcalayan şey odur zaten.

Annesi "Nikâha engel olmak istediğimde beni odaya kilitlediler" dedi.
- Annesi düğün yerine geldi, Özge'ye; "Gelecek seni isteyecekler, bizden habersiz evlenemezsin" dedi. Özge de bana "Bugün evlenemezsek hiç evlenemeyiz" dedi. Biz annesini kilitlemedik, "Nişan yapacağız" deyip evlendik. Annesinin de tansiyonu düştü, bayıldı.

Neden bu kadar acele ettiniz?
- Bir anda oluverdi, içimizden geldi. Evlendik, kötü bir şey yapmadık ki.

Ama Özge "Aklım başımda değildi, pişmanım" diyor...
- Düğün gecesi Özge'nin babası geldi, evlatlıktan reddetmekle tehdit etti. Nikâh gecesi Özge ailesiyle kaldı, itiraz etmedim. Sabaha kadar ne yaptılarsa, Özge sabah aradı; "Gel beni kurtar, ayrılmazsak beni öldürecekler" diye hüngür hüngür ağladı. Sonra tuttular kızı "ruh sağlığı bozuk" raporu alıp boşatmak için hastaneye götürdüler. Hastanede Özge itiraz edince babası vurdu, kız fenalıklar geçirdi. Yaşadıklarımıza inanamazsın.

Ferruh bu kız reşit, istediğini yapabilir, neden bu kadar ailesinin etkisinde sence?
- Ben de onu anlamıyorum.

Özge sanki içkiliyken evlenmiş, şuuru yerinde değilmiş gibi konuştu.
- Gündüz karar verdik, kına gecesi bile yaptık; ne içkisi?.. Annesinin yanına gitti ne olduysa orada oldu. Ya bu kızı tehdit ediyorlar ya da ailesine o baktığı için evlendirmek istemiyorlar.

Onu bunu geç, şimdi düşündüğünde sence Özge seninle neden evlendi?
- Onu çok eğlendiriyorum, ona güzel jestler yapıyorum ve ona âşık oldum.

Şu anki ruh halin ne?
- Çok mutsuzum, evliyim karım yanımda değil. İnsanlar reklam zannediyorlar, çok üzgünüm.

Konuşuyor musunuz?
- Her gün konuşuyoruz. Onun sakince düşünmesini istiyorum, çünkü ruh sağlığı iyi değil, kim nereye çekerse oraya gidiyor.

N'apacaksın şimdi?
- Elim kolum bağlı. Âşık oldum, evlendim, kimseye zorla bir şey yapmadım. Çok gücüme gidiyor, daha 24 saat önce elimi bırakmayan kıza ne oldu anlamıyorum. Çıldırmak üzereyim. Ben bir gecede kızı servetime ortak yaptım, âşık olmasam deli miyim. Bana âşıktı şimdi öyle hissetmiyormuş. Ne oldu?N'aptılar bu kıza? Kendimi kullanılmış hissediyorum.

Boşanacak mısın?
- Seviyorum, boşanmak istemiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA