Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Hıncal Uluç'u dinlemeyen beni hiç dinlemez ama...

Geçenlerde Hıncal Uluç yazdı. Servis araçlarının yol kenarlarına park ederek trafiği kilitlediklerinden söz etti. Tamamen haklı. Akşam saatlerinde zaten yoğun olan trafik, servisler nedeniyle kâbusa dönüşüyor.
İstanbul'da çalışanlarına servis hizmeti sağlamayan firma yok gibi... Akşam saatlerinde binlerce servis yola çıkıyor. Dolayısıyla servislerin yol açtığı trafik terörü bütün İstanbulluları ilgilendiriyor.
Servisler, yolcularını neredeyse işyerlerinin kapısından alıyor. Eğer şirketin otopark alanı varsa sorun yok. Ama genelde şehir merkezinde şirketlerin servisler için uygun park alanları mevcut değil. Bu yüzden servisler yolları park yeri gibi kullanıyor. Zaten dar olan yol, servisler nedeniyle tamamen tıkanıyor.
Şirket çalışanları işyerlerinin kapısından servise binecek diye, binlerce kişinin mağdur olması doğru değil. Çözüm kolay. Servisler yolcularını otoparklarda bekleyecek. Çalışanlar bir zahmet yürüyecek. Herkes üzerine düşeni yapacak.
Yaşanan sıkıntıyı görmek isteyen yetkililerin, saat 17.00-18.00 arasında Yıldız Posta Caddesi'ne uğramaları yeterli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA