Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hülya mı, Ajda mı?..

Sevgili Ayşe'nin (Bizim Ayşe.. Özyılmazel) Ajda aşkını bilmeyen yok.. İki yazısından biri..
Yeni yıl yazısında gene Ajda demiş..
"SüperStar Ajda'dan türlü türlü taktikler ve dersler alınacak. Aman Ajda'nın peşi bırakılmayacak.."
Demekle kalsa susacağım. Hemen altında Hülya'ya sallamış.
"Bir daha Hülya yazısı yazılmayacak. Yazılmaya niyetlenilse bile ona kadar sayılacak, derin nefes alınacak, yazmamak için direnilecek."
O zaman, bana bir Ajda ve Hülya yazısı yazmak farz oldu..
İkisi ile de çok yakın dostluklarım, ayni çevre içinde yaşamışlıklarım var geçmişte.. İkisini de son yıllarda uzaktan bile görmesem de, biraz bilirim..
Gördüklerim, bildiklerim ve yaşadıklarımla söylüyordum.
Bir genç kız olsam ve kendime bir rol model, bir dost, bir arkadaş seçsem, ikisi arasından hiç tereddüt etmeden Hülya'yı tercih ederdim..
Nerden bakarsam bakayım, Hülya önde duruyor çünkü..
Bir defa Hülya müthiş bir sanatçı.. Bir sinema oyuncusu olarak müthiş işler yaptı. Unutulmaz rolleri var, Berlin in Berlin'den, Salkım Hanım'ın Taneleri'ne..
Ajda'nın sinema filmleri, ucuz görüntülerle dolu. Bugün onları görmek bile istemez.
Hülya televizyondan hiç eksik olmadı.. TV şovları hep sürdü. Ajda TV'de yok..
Hülya tek başına ayakta duruyor, yıllardan beri.. Ajda'nın SüperStarlığı, Erkan Özerman, Egemen Bostancı ve Fikret Şenes üzerine kurulu.. Doğru şarkılar seçtiler ve çok doğru sözler yazdılar. Söylenmesi kolay popüler şarkılardı. Herkes ezberledi, herkes söyledi. Çoğu milli marş gibi oldu ve Ajda bayrağını yükseltti. Aslında Hülya'nın zekâ kıvraklığı onda olsaydı, bugün uluslararası ünde bir şarkıcıydı. Erkan'ın ona açtığı Paris kapılarını, nasıl kapadığını bir gün Erkan anılarında yazar sanırım.
Hülya, dost canlısı.. Etrafındaki insanları çeken, yöneten, ona koşturan bir çekime sahip. Onun olduğu yerde neşe, keyif, hayat vardır.
Ajda kaprisleri, kinleri, öfkeleri, kıskançlık ve bencillikleri ile ünlü. Onunla iş yapanlar nasıl yaka silkerler..
Ajda ile çalışanlar iş bitsin de kaçsak diye bakarlar.
Hülya özel yaşamında da çok çok önde.. Sevdiğini tam sever. Sonuna dek savaşır onun için.. Kaya ile uzun ve mutlu bir evlilik yaptı. Çocuk doğurdu. Şimdi Sadettin Saran gibi, istediği hemen her genç kızı elde edebilecek bir fizik, karakter ve servette bir "Beyaz Dizi" erkeği ile birlikte..
Ajda, Cömert Baykent gibi harika bir adamı ezdi. Niye evlendiğini kendisinin bile bilmediği kocası ile beş günde boşandı. Yığınla kısa aşk yaşadı.. Hayatında "Örnek" denecek bir aşk yok denebilir hatta..
Hülya hep gündemde.. Zekâsı onu gündemde tutuyor. En çok haberi yapılan, yazısı yazılan sanatçı unvanını yıllardır sürdürmek müthiş bir başarı..
Ajda, gündemi, konuşması arasına sıkıştırdığı Fransızca sözcükler ve gezilerindeki sayısız bavullarla tutuyor ara sıra.. Mizah malzemesi olarak.. Bitmez tükenmez estetik ameliyatları da bu kategoride..
Ben ikisini de severim.. Amma velakin..
Hülya ile Avustralya'ya giderim. Ajda ile Ortaköy'e gitmem..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA