Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu nasıl tekzip!..

"Türk yazılı ve görsel medyasının içinde bulunduğu vahim durumun sebeplerinden biri olan Fatih Altaylı.." diyor, mahkemenin onayladığı tekzip metni.
Bu neyin tekzibidir ve bir mahkeme, kesin hükümler ifade eden bu yazıyı nasıl onaylar?.
Yani, medyamız, yani hepimiz vahim durumdayız. Bunun baş sorumlusu da bu ülkeye Haber Türk gibi çağdaş bir gazete kazandıran Fatih Altaylı öyle mi?.. Hem de mahkeme onayıyla..
Öyleyse düş Sezar!.
Yani cevap hakkının bu kadar kötüye kullanılması mümkün mü?.
Adını bile anmam. Garip bir site var internette.. Bir kısım insan oturmuş, kendi kendisini tatmin ediyor. Önlerine gelene, hem de ne galiz ifadelerle saldırıyorlar. Yıllar önce bir kez açtım, beş dakikada midem bulandı, kapadım, bir daha açmadım. Haber veriyorlar, baş hedeflerinden biri benmişim. Ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar. Bana ne?.. Okumadığım sürece benim için yoklar. Kılımı oynatamazlar, alayı saldırsa..
Fatih ciddiye almış bunları.. Eleştirmiş.. Buyrun cevap hakkı..
Körün istediği bir göz.. Allah verdi sekiz göz.. Adamların istediği bu Fatih.. İstediği bu.. Muhatap olma.. Bırak yazsınlar.. Kendileri yazar, kendileri okurlar, biter gider..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA