Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Manşetler her şeyi anlatıyor...

Bir gazetenin vitrindeki en önemli ürünüdür manşet. Bu bağlamda bizde SABAH Akdeniz'in manşetlerini çok önemsiyoruz. Kılı kırk yaran bir yazıişleri kadrosu ile manşet kavgasını yaşamak son derece mutlu ediyor beni… Gazetenin albenisini, okunurluğunu ve o günkü geri dönüşümünü manşetler belirliyor. Söz manşetlerden açılmışken geçen haftaki Sabah Akdeniz manşetlerine bir göz atalım…
Pazartesi günü 2011 yılında Türkiye'de teşvik alınan yeni turizm yatırımlarının yüzde 22'sinin Antalya'da yer aldığına dair haberi 'Teşvikli yatırımda Antalya zirvede' manşeti ile verdik.
Salı günü Turkuvaz Medya Grubu tarafından hazırlanan 'Hurdayı Yoldan Çekin' isimli sosyal sorumluluk projesini destekleyen haberimizi 'Antalya Hurdayı Yoldan Çekiyor' manşeti ile sayfalarımıza taşıdık.
Çarşamba günü ise Antalya'da hızı 115 kilometreye ulaşan fırtına okulları tatil ettirdi. Konyaaltı sahilinde 20 metrelik dev dalgalar oluştu. Bölgedeki kötü hava şartlarını 'Kasırga gibi' manşeti haberleştirdik.
Perşembe günü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in, sağlıklı gıda için devrim niteliğindeki düzenlemeleri içeren yazı dizisini 'Halkı aldatan deşifre olacak' manşeti ilk gün okurla buluşturduk. Yazı dizimiz devam ediyor ve okuyucuların ilgi ile izlediğini düşünüyorum.
Cuma günü Antalya'da düzenlenecek EXPO 2016'nın bir an önce çıkması gereken kanun taslağı ve yeni önerileri kapsayan haberimizi 'EXPO 2016'nın yasası çıkıyor' manşeti ile gündeme taşıdık.
Cumartesi günü Kültür ve sanat potansiyelini değerlendirmeyi amaçlayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO), Antalya Kültür ve Sanat Koordinasyon Kurulu kurarak ilgili kurumları tek çatı altında topladığını 'Antalya, Kültür Başkenti Olacak' manşeti ile haberleştirdik.
Pazar günü Isparta, Burdur ve Antalya'nın İstanbul EMİTT Fuarı'ndaki tanıtımına ilişkin haberimizi 'Batı Akdeniz'in EMİTT çıkarması' manşeti ile duyurduk.

Geride bıraktığımız haftaya bu manşetlerimiz damgasını vururken, gündeme ilişkin bölgemizde yaşanan tüm gelişmeleri sıcağı sıcağına SABAH Akdeniz sayfalarına taşıdık.

Hep güzel haberlerde buluşmak dileği ile mutlu haftalar diliyorum…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA