Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın, "Sattık" dediği ancak isimlerini açıklamadığı üç futbolcunun adı belli oldu.
Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Abdurrahim Albayrak dün gece Bağcılar'da katıldığı bir söyleşide üç futbolcularını sattıklarını açıklamıştı. Ancak tecrübeli yönetici, o futbolcuların kim olduğuna dair bir bilgi paylaşmadı.
Galatasaray'da gönderilen 3 futbolcu; Engin Baytar, Gökhan Zan ve Yiğit Gökoğlan... Devre arasında yolların ayrılacağı bu üç futbolcudan Yiğit Gökoğlan, kiralık olarak diğerleri ise bonservisleriyle birlikte gönderildi.
Baytar'ın gönderilmesinde bu açıklamaların da etkisi oldu. Baytar, Galatasaray'a 2011 yılında Trabzonspor takımından 3.2 milyon Euro'ya gelmişti.
Sarı-Kırmızılı takımda satılan bir diğer futbolcu Yiğit Gökoğlan ise kulübe 2.75 milyon Euro karşılığında 2012 yılında Manisaspor'dan katılmıştı.Gökoğlan, Galatasaray'da bugüne kadar 9 karşılaşmada yer aldı.