Süper Lig'deki son iki maçında 5 puan kaybeden F.Bahçe, Mersin'den rövanş için avantajlı skorla dönmek ve G.Saray derbisi öncesi moral bulmak istiyor
KALE CEZASI BİTEN VOLKAN DEMİREL'İN
Ziraat Türkiye Kupası'nda Mert Günok'u kaleye koyan teknik direktör İsmail Kartal, genç kalecisini İstanbul'da bıraktı. Mersin'de kaleye 4 maçlık cezası biten Volkan Demirel geçecek. Böylece Volkan, G.Saray derbisi öncesi denenecek.
Mert'in yanı sıra Egemen, Gökhan, Caner, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Emenike de derbi için riske atılmadı. Sakatlıkları süren Hasan Ali ile Alper de İstanbul'da kaldı.
DERBİ DEĞİL ÖNCE KUPA
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal futbolcularıyla yaptığı toplantıda derbi maçı düşünmemelerini, Mersin İdman Yurdu ile oynanacak kupa karşılaşmasına tam konsantre olmalarını istedi. Kartal, "Kupa da lig kadar önemli. Galatasaray maçı bizim için Çarşamba gecesi başlayacak. Önce Mersin'den 7 Nisan'daki rövanş için avantajlı bir skor çıkarmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.