Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası kadroda önemli değişikliklere gitmeyi düşünüyor.
Beşiktaş ile Pazar günü oynanacak kritik derbide orta alandaki mücadele gücünü artırmak isteyen Kartal'ın, Raul Meireles'i 11'e almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu durum, Ankara'da oyundan çıkarken tepki gösteren
Diego'nun kenara çekilmesi anlamına geliyor.
ALPER YİNE BEKLEYEBİLİR
Alper
Potuk'un monte edilmeye çalışıldığı hücum hattında ise karmaşa var.
Kartal'ın ilk olarak Emenike'yi dinlendirmeyi düşündüğü, ancak başkan Aziz Yıldırım'ın "Sadece Emenike bir şeyler yapmaya çalıştı" şeklindeki sözleri nedeniyle zor durumda kaldığı belirtildi. Kartal'ın Sow'u kenara alabileceği ya da Alper'i bir hafta daha bekleterek ileride değişikliğe gitmeyebileceği ifade edildi.
EVDE PASTA KESTİLER
Önceki
gün idman sonrası takım arkadaşlarıyla 32. doğum gününü kutlayan F.Bahçeli futbolcu Raul Meireles, evde de özel parti yaptı. Takımdan Diego, Alves ve Kuyt'ın katıldığı kutlamaya futbolcular eşleriyle birlikte geldi.