Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Olympiakos maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, Vodafone Arena'da kazanarak tur atlamayı hedeflediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, "
Daha önce de söyledim, turu geçen taraf bu maçın ardından belli olacak. İlk maçta iyi skor aldık ama yetmez. Kazanmak istiyoruz. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Gönlümüz, turu geçerek, Nisan ve Mayıs ayında da UEFA Avrupa Ligi'nde olmak" dedi.
TÜRKİYE İÇİN...
Bu noktaya büyük zorlukları aşarak geldiklerini belirten Güneş, "
Ancak daha düşündüğümüz noktaya ulaşmadık. Bu yüzden Olympiakos maçında coşku ve heyecanla mücadele edeceğiz. Güzel futbol hedefimiz. Türkiye adına yarışıyoruz. Ülke adına kazanacağımızı biliyoruz.
Bütün oyuncularım mücadeleye hazır" ifadesini kullandı.
EN İYİ 11'LE ÇIKACAĞIZ
Marcelo ve Babel'in sakatlıklarının bulunduğunu dile getiren Güneş, "Özellikle Marcelo çok önemli. Tosic, ayağına darbe almıştı durumu iyi.
Sahaya ideal 11'i çıkarmaya çalışacağız. Bizim kadromuz geniş ve hiçbir oyuncumuza olumsuz bakmıyoruz. Her takım hata yapıyor, biz de yapacağız. Yarın (bugün) de az hatalı bir oyun bekliyorum. Şartlar ne olursa olsun, zorlukları aşabilecek güçteyiz" dedi.
ŞAMPİYON DA YA ZSINLAR
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA'nın Beşiktaş'ı Avrupa Ligi'ni kazanabilecek dört takım arasında göstermesiyle ilgili yöneltilen soruya, esprili yanıt verdi...
Güneş, gülerek, "UEFA ilk dörde yazdıysa şampiyon da yazsın" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı sözlerini şöyle sürdürdü:
"Herkes bizi finalde görmek istiyor. Finale çıksak, şampiyon görmek isteyecekler. Ancak öncelikli olarak geçmek durumunda olduğumuz bir son 16 turu var."
YÜZDE 100'LE OYNAMALIYIZ
Adriano, turu geçmek için sahada tüm oyuncuların yüzde 100'ünü vermesi gerektiğini söyledi. Brezilyalı, "Rakibe saygılıyız. Ama bu sezon yaptıklarımızla turu geçeceğimizi düşünüyorum. Adriano, Beşiktaş'taki ilk yılında zor bir adaptasyon dönemi geçirdiğini, kendisine inanan Şenol Güneş'e minnettar olduğunu da sözlerine ekledi.