17 şutta 8 kez kaleyi bulan, 589 pasta 497 isabet sağlayan F.Bahçe, istatistiklerde rakibini ezmesine rağmen ağları sarsamadı. Vardar ise 69 isabetli pasla zafere ulaştı
Fenerbahçe, Makedonya deplasmanında Vardar'a karşı istatistiklerde büyük üstünlük sağlasa da bunu skora yansıtamadı. Sarılacivertlitakım, yüzde 74 topla oynamayüzdesi yakalayıp 17 şut atarkenbunların 8'inde kaleyi buldu.Kanarya, 589 pasta 497 isabet sağlarken,rakibi ise 69 isabetli pasta sonucagitmesini bildi. Bu arada teknik direktör değişimine giden Makedon ekibi, Fenerbahçe'yi yenerek, iki maç aradan sonra kazandı.
YILDIZLAR İMZALIYOR Sarı-lacivertliler, yeni transferleri Mauricio Isla, Giuliano Victor de Paula ve Roberto Soldado için bugün imza töreni düzenleyecek. Ülker Stadı'nda gerçekleştirilecek tören saat 15.30'da başlayacak. Öte yandan Fenerbahçeli Isla ve Beşiktaşlı Medel, 2018 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde oynanacak Paraguay ve Bolivya maçları için Şilli Milli Takımı'nın aday kadrosuna davet edildi.
MAÇ SONRASI GERGİNLİK
Makedon güvenlik güçleri, maç sonrası sahaya girmeye çalışan bir Türk taraftara sert müdahalede bulundu. Volkan Demirel ve sarılacivertli güvenlikler, taraftarıa sahip çıktı. Daha sonra, serbest bırakılma garantisi ile taraftar polise teslim edildi.