Vida transferinde Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasında bir türlü uzlaşma sağlanamıyor. Ukrayna ekibinin 4 milyon Euro ısrarı ısrarına rağmen Kartal, 'Sözleşmesi Aralık'ta bitecek bir oyuncuya 1 milyon Euro'dan fazla vermem' tavrını sürdürüyor. Hırvat stoperin durumu 8 Eylül'e kadar netlik kazanacak
Domagoj Vida'yı alarak transferi kapatmayı planlayan Beşiktaş'ta şu an için evdeki hesap çarşıya uymamış gibi gözüküyor… Çünkü, siyah-beyazlılarınön protokol imzaladığıileri sürülen Hırvat stoperiçin Dinamo Kiev 4 milyonEuro ısrarını sürdürüyor… Başkan Fikret Orman ve ekibi ise "Mukavelesi Aralık'ta bitecek bir oyuncu için "1 milyon Euro'dan fazla bonservis bedeli ödemem" tavrından geri adım atmıyor… Görüşmelerdesürpriz birgelişmeolmazsa, Vida'nınOcak ayında başlayacaktransferdönemindeBeşiktaş'a bedelsizolarak gelmesibekleniyor… Oyunun durumu, Türkiye'de transferin bitiş tarihi olan 8 Eylül'e kadar netlik kazanacak.
MONACO'NIN YENİ YILDIZI BALDE
Beşiktaş'ın Devler Ligi'nde aynı grupta yer aldığı Monaco, gönderdiği isimlerin yerine transfer yapmaya devam ediyor. Fransız ekibi dev ekiplerin peşinde olduğu Lazio'lu Keita Balde'yi kadrosuna kattı. Monaco 22 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusu ile 5 yıllık sözleşme imzalarken, Lazio'ya 30 milyon Euro bonservis ödedi.