Trabzonspor yönetimi, uzun süredir uğraş verdiği transferi nihayet bitirdi. Arjantinli yıldız bugün Trabzon’a gelecek. Bordo-mavili yönetim, 32 yaşındaki yıldız oyuncuyla yıllık 3.6 mily on Euro'dan 3 senelik anlaşma sağladı. Sosa, Trabzon tarihinin en çok ücret alan futbolcusu olacak
Trabzonspor, sezon başı Ersun Yanal'ın yönetime verdiği listenin ilk iki sırasında Junuzovic ile birlikte yer alan Jose Sosa'da mutlu sona ulaştı. Önceki gün İtalya'da Arjantinli oyuncunun kulübü ile masaya oturan ve anlaşan Trabzonspor, dün rotasını Sosa'ya çevirdi. Arjantinli'ye 3 yıllık kontrat teklifi sunan ve yıllık 3.6 milyon Euro öneren bordo-mavililere müjdeli haber akşam saatlerinde geldi. Sosa, dün menajerleri aracılığıyla bordomavililerin teklifini kabul ettiğini açıkladı. Milan'a 4.5 milyon Euro civarı bir bonservisödemesi beklenen Trabzonspor'dabu transferdeki kilit isim ise Olcay Şahanoldu. Beşiktaş'ta Sosa ile 2 yıl top koşturan Olcay, Arjantinli'ye Trabzon'a gelmesi yönünde baskı yaptı ve transferde büyük rol oynadı. Bugün saat 10.30'da İstanbul'a gelecekSosa, başkan Muharrem Usta ile görüştüktensonra Trabzon'a gidecek.
BURAK YILMAZ'I GEÇTİ
Milan'dan 1.5 milyon Euro alan 32 yaşındaki Sosa, Trabzonspor'a 3.6 milyon Euro'ya 3 yıllık imza attı. Sosa bu ücretle yıllık 3.550 milyon Euro alan Burak Yılmaz'ı da geçmiş oldu.