Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Dondurmalı nostalji

TUZ katılmış buzlu suyun daha iyi soğuttuğunu yazmıştım. Bu bilgi okurumuz Akgün Bahalı'yı geçmişe götürmüş: "1960'lı yılların başı. Arabayla gelen dondurmacı bazen silindirik, bakır dondurma kabının oturduğu, içi buzlu su dolu haznenin tapasını açıp bir bölümünü tahliye eder, biz de avucumuza aldığımız suyu birbirimize atardık. Bir müddet sonra üstümüz başımız harita gibi tuz lekeleriyle kaplanırdı."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA