Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Hayal kırıklığına uğradım

Fatih Terim, "Büyük hayal kırıklığı yaşadığım oyuncularım var. Yüreği hazır futbolcu istiyorum" diyerek takıma sitem etti. Terim'in diğer hedefi ise, hakem Lubos Michel'di

İsviçre maçına çıkardığı kadro ve taktikleriyle eleştirilen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, rövanş öncesinde sitemkar konuştu. 2-0'lık yenilgimizi değerlendiren Terim'in hedefinde takım ve Slovak hakem Lubos Michel vardı. Terim, eleştiri yağmuruna tuttuğu Michel hakkında şunları söyledi: "Öyle kararlar verdi ki maçı bitirdi. 3. dakikada sarı kart göstereceği adama 85'te gösterdi. Açık penaltımızı vermedi. Maçtan sonra pozisyonu defalarca seyrettik. Hakan oyuncuya dokunmuyor bile... Lubos ne zamanki penaltı vereceğini anladı, pozisyonu hemen faule çevirdi. 10 yıl önce de Ali Sami Yen'deki İsviçre maçında başka bir hakemde, İon Craciunescu'da aynısını yaşamıştık. 85'te önce penaltıyı vermiş sonra da kararını faulle değiştirmişti. İsviçre maçlarını yöneten hakemler böyle kararlar veriyorlar."

HIRSIMIZLA EZECEĞİZ
Sahada futbolcularından beklemediği bir oyunla karşılaştığını da belirten Terim şöyle devam etti: "Kırgınlığım sadece hakeme değil. Büyük hayal kırıklığı yaşadığım oyuncularımız da oldu. Çarşamba günü bu nedenle bazıları oynamayacak. O sahaya yüreği hazır oyuncularla çıkacağım. Turu geçeceğimize inanan oyuncularla sahada olacağız. Normal şartlarda turu geçemezsek o zaman şartları anormal yaparız. Kesinlikle başka bir şey düşünmeden Almanya'ya gitmemiz için hangi sonuç gerekiyorsa onu yapacağız. Türk futbolcusu hırs yaptı mı kimse onun önüne geçemez. Sahaya kimi sürersem süreyim Çarşamba günü çok farklı performans bekliyorum."

AİLE BOYU KÜFÜR YEDİK

Fatih Terim'in üçüncü olarak tepki gösterdiği kesim ise İsviçreliler'di. Türlü bahanelerle basın toplantısı engellenen Terim, tribünlerde her türlü pisliği yapan İsviçreliler'e çıkışarak, "İstiklal Marşı'nı ıslıklayarak başladılar, daha ilk dakikalarda saha içinden bana ve futbolcularıma küfür eden Frei ile çirkefliklerini sürdürdüler. Ne kendime ne futbolcuma küfür ettirmem. Medeniyetin beşiğinde aile boyu küfür yedik. Biz belki aynısını yapmayız ama fazla da misafirperver olmamak lazım" diye konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA