Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Galatasaraylılar üzülmesin

Galatasaray'ın içinde bulunduğu durum gerçekten çok acı. Şu anda yaşayan hiçbir Galatasaraylı muhtemelen bu durumu hayatlarında hiç görmediler. Her yönden büyük problemler yaşanıyor. Ama artık Galatasaraylılar şunu kabul etmeli: Hemen her futbol kulübü, hemen her işadamı, hemen her evlilik zaman zaman böylesine dibe vurumlar yaşayabilir. Önemli olan bu olaylardan ders alıp gelecekte bu hataların tekrarlanmamasıdır.
Görünen o ki; Galatasaray'da birkaç hafta içerisinde seçim olacak. Aşağı yukarı adaylar belli. Biri Ünal Aysal; diğeriyse tekrar seçime girme ihtimali kanunen sağlanabilirse yeniden Adnan Polat. Demokrasinin olduğu hemen her yerde rekabet ve seçim kaçınılmazdır. Ama asıl kenetlenme zamanı ilk yapılacak genel kurulda olmalıdır. Yüz yıllık camia Galatasaray, yeni bir tarih yazmak istiyorsa çok geniş bir konsensüs ile tek bir başkan ve yönetim etrafında birleşmek zorundadır. Herkes ve tüm gruplar bu enkazı kaldırmak için birlikte hareket ederse camia birçok şeyi siler, unutturur ve geleceğe umutla bakar. Yüz yıllık camia Galatasaray bu kenetlenmeyi sergileyebilecek kültüre sahiptir. Bu nedenle bugün üzülme zamanı değil; bir araya gelme, birlik olma zamanıdır.
http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/04/06/340010898379.jpg

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA