Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Papatyam'a yakışmadı

Okurumuz Alper Atıcı iki hafta önce Papatyam dizisinde rastladığı sahneleri eleştiriyor:
"Yüksel Bey iyi günler... Köşenizin müdavimi olarak Papatyam dizisinde rahatsız olduğum görüntüleri sizinle paylaşmak istedim.
1- Saliha ve Rıza, köftecide yemek yerken önlerindeki içki kadehleri hiç hoş durmadı. Malum, Saliha ikiz bebek bekliyor ve hamile bir kadına içkinin vereceği zararları anlatmaya gerek yok sanırım.
2- Yine aynı mekanda Necati Usta'nın; bir yandan içki içip demlenirken, diğer yandan da ellerini açıp dua okuması hiç hoş durmadı.
Bu diziyi sevmemin nedeni; belki de televizyonlarda bize ait gelenek ve görenekleri işleyen nadir dizilerden biri olması.
Mesela Ramazan'ı, oruç tutmayı, iftarı, sahuru, kurban kesmeyi vs. anlatıyor, bize ait ne kadar örf ve âdet varsa, hemen hepsinin üzerinde duruyor ve bölümlerde mutlaka işliyorlar. Bu sebepten, yukarıda saydığım durumlardan rahatsız oldum. Umarım daha dikkatli olurlar. Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA