Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İlginç bir tesadüf!..

Hem Survivor'ı hem Beyaz Show'u takip edenler hatırlayacaklardır. Beyaz Show'un 6 Mayıs'ta yayınlanan bölümünde Survivor adasına canlı bağlantı yapılmıştı. Acun yayına Taner, Taçmin, Nihat ve Özge'yi çıkarmış, diğerlerinin 'işi' olduğunu söylemişti. (Issız adada başka ne işleri olabilir ki? Yoksa Beyaz'ın rol aldığı reklamdaki bankaya memur olarak mı girdiler?)
Türkiye finalleri yaklaşırken, Acun'un o programda yanına aldığı dört ismin yarı final şansı çok yüksek görünüyor. Eğer bu hafta Derya'nın elenmesi söz konusu olursa, Acun'un haftalar önce ekrana getirdiği ilk dört finalist, yüzde yüz isabetle önceden tahmin edilmiş olacak.
Bu arada Derya'nın iki hafta önce burgu yarışmasında söktüğü tahtayı yere bırakmadan oyuna devam etmesi, yani açıkça faul yapması gözlerden kaçmıştı. Eğer Derya o yarışmada diskalifiye edilmiş olsaydı, Nihat ile beraber final yarışına çıkamayacak ve bugün yarışmada çok farklı bir gidişat yaşanacaktı. (Bkz: Video: Survivor - 22 Mayıs Part 2 http://www.acunn.com/tv /1895/survivor-22-mayis- part-2)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA