Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'% 100 Futbol'un başarısı

'% 100 Futbol', Süper Lig'e verilen arayı çok iyi değerlendirdi. Alex De Souza ve Guus Hiddink'i konuk ederek farklarını bir kez daha ortaya koydular.
Nedir bu fark?
En önemli fark tabii ki, en başarılı futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile ona sorularıyla müthiş ortalar yapan Güntekin Onay'ın mükemmel uyumu.
İkinci önemli fark ise; kahve muhabbeti kolaycılığı yerine futbolun ruhuna ihanet etmeyen kaliteli yayıncılık anlayışının tercih edilmesi.
Elbette, kaliteli iş yaparsanız, doğru ve güvenilir adres olursanız, Alex sizi tercih eder.
Maç görüntüleri olmadan bu başarıya ulaşılması, programın değerini daha da artırıyor aslında.
Alex'e ayrı bir paragraf açmak istiyorum.
Daha önce de bu köşede, kulüp yöneticilerinin, futbolcu ve antrenörlere televizyona çıkma yasağı getirmesini eleştirmiştim.
En yakın örnek; Frank Rijkaard gibi bir futbol filozofunu dinleyemeden uğurladık.

YILDIZLAR KONUŞSUN
Alex yıllardır Türkiye'de ama birçok özelliğini '% 100 Futbol'a konuk olunca öğrendik. Alex'in entelektüel altyapısı hakkında da fikir sahibi olduk, çok iyi bir teknik direktör olacağının sinyallerini aldık. Modern futbolun geleceği hakkındaki düşünceleri de ilginçti.
Yani demem o ki, Alex gibi futbol yıldızlarının konuşmasından kimseye zarar gelmez, Türk futbolu kazanır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA