Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Son dakika! John Travolta ölümsüz!

Bu görüntü için yoruma bile gerek yok... Canın sıkıldıkça, bak bak gül...
Aslında olay bizimkilerin uydurması değil. Dört ay önce Kanadalı bir fotoğraf koleksiyoncusu, 1860'da çekilmiş fotoğraftaki kişinin John Travolta olduğunu iddia etmişti.
Bu arada Travolta'nın da reenkarnasyon inancını destekleyen Scientology tarikatının üyesi olduğunu belirtmeliyim. Her neyse, bu fotoğraftan yola çıkarak Travolta ölümsüz mü diye Amerika'da da bir sürü eğlencelik haberler çıkmıştı.

AZ ÖNCE Mİ ELİNİZE GEÇTİ?
Bu tür garip konuları işleyen 'Hayatın Şifreleri' ekibi de bu müthiş malzemeyi kaçırmamıştı. 'Travolta ölümsüz mü?' tartışmasının yapıldığı bölümün arada hâlâ tekrarları yayınlanıyor.
Reenkarnasyona inanana da, inanmayana da saygı duyarım; herkesin inancı kendine, lakin bizimkiler bu tür konuları tartışınca absürt bir durum çıkıyor ortaya. Tamam, fotoğraf harbiden Travolta'ya benzesin, isterseniz sabaha kadar ölümsüzlüğü tartışın, hepsine eyvallah... Hatta Türk televizyonculuk tarihinin en klişe lafı 'Az sonra' yazmanıza da eyvallah da, şu 'Son dakika' anonsunu ne yapacağız?
Az önce mi elinize geçti o fotoğraf?
Hayatın şifresiydi mifresiydi deyip milletin zaten karışık olan kafasını mikserden geçiriyorsunuz, bari 'Son dakika' deyip aklını almayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA