Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Resim güzel

Maç başlangıcı olan ilk 10 dakika Asteras, Beşiktaş'a deplasmanda olduğunu hissettirdi. Ama dakikalar ilerledikçe Beşiktaş, oyunun hakimiyetini olmasa da kontrolünü eline alan taraf oldu. Sahaya baktığınızda oyunu mücadele değil, oyuncu kalitesi belirlemeye başladı. Gökhan Töre'nin ilk 30 dakikadaki iştahlı ve iyi oyunu ile Demba Ba'ya verdiği müthiş pas Beşiktaş'a oyun üstünlüğünü de getirdi. İlk yarı sonunda herşey Beşiktaş'ın istediği gibiydi. Pozisyon vermeyip 3 net pozisyonunun birini gole çevirmeyi bilmişti. İkinci yarı başlangıcı, penaltı ve skorun 2-0'a gelişi daha da rahatlattı. Tam "Her şeyi bitiriyoruz" derken Atiba açısından sarı kartlara itirazlar sonunda saçma sapan bir kırmızı kart ve takımın 10 kişi kalışı geldi, Beşiktaş'ın klasik bildiğimiz hastalığı ve zaafları devreye girdi. 2-0 üstünlüğü koruyamamak Beşiktaş'ın çok yaşadığı bir şey. Sonrasında rakibin oyunda kalışı ve skor 2-2'ye geldi.
Tabii ki 10 kişi kalmaktan söz edeceğiz ama 2-0 öne geçilen bir maçta skorun 2-2'ye gelişini sadece Atiba'nın kırmızı kart görmesi ile açıklayamazsınız. Üstelik rakibiniz Asteras gücündeki bir takımsa. Bu Asteras'ın etkinliğinden çok Beşiktaş'ın oyun eksikliğinden kaynaklanan bir durumdu.
Oyuncuların performansından bahsetmek gerekirse, ağır ve kaygan zeminde maçı 2-0'a getiren Gökhan Töre performansı ile fark yaratan oyuncu olarak öne çıktı. 2-0'dan sonra gelen oyuncu değişiklikleri kulübedeki oyuncuları da dememek istemesindendi Bilic'in.
Galibiyet gelmese de Avrupa'daki ikinci turun gelişi güzeldi. Sonuçta grup liderliğini bir tarafa bırakırsak, gruptan çıkma işini halletmiş oldu.
Sonuçta; Süper Lig'de 11. haftaya girilirken lider olan ve Avrupa'da da son haftaya girilirken gruptan çıkan bir Beşiktaş resmi var elimizde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA