Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Berk Oktay

Berk Oktay (d. 28 Ekim 1982, Ankara) Türk aktör ve manken.

Berk Oktay (d. 28 Ekim 1982, Ankara) Türk aktör ve manken.

2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. Simdilerde ise Star TV'de yayinlanan Benim Hala Umudum Var adli dizide Hakan karakteri canlandirmaktadir. Bu dizide ona eslik eden ise Gizem Karaca oldu.

Filmografisi

*2007-2008 Tatlı Bela Fadime
*2008-2009 Akasya Durağı
*2009-2012 Arka Sokaklar
*2010-2010 Umut Yolcuları
*2012-2013 Alev Alev
*2013-2014 Benim Hala Umudum Var
*2014 Aşktan Kaçılmaz
BİZE ULAŞIN