6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Üstün Lezzet Ödülü Sahibini Buldu!

Üstün Lezzet Ödülü Sahibini Buldu!

14.06.2022 | 17:03

Havaların ısınması, yazın gelmesi hepimizi mutlu ediyor. Kışın ihmal ettiğimiz bazı güzel şeylerin de tadını çıkarmaya başlıyoruz. Bunların başında tabii ki dondurma geliyor. Dondurma deyince de Golf Maraşım!!!  Türkiye’nin en büyük yerel dondurma üreticisi olan Golf Dondurma markası Golf Maraşım, Avrupa’nın 15 farklı ülkesindeki en prestijli aşçılık ve içecek derneklerinin üyelerinden oluşan iTQi jürisi tarafından “Uluslararası Üstün Lezzet Ödülü”ne layık görüldü.

"Üstün lezzet ödülü", bol sütü, eşsiz sahlebi ve yoğun kıvamı ile geleneksel dondurmalezzetini evlerinize getiren Golf Maraşım, ferahlamak, kendimizi iyi hissetmek istediğimizde ulaşabileceğimiz lezzetli bir çözüm. İster tek başımıza, ister sevdiklerimizle birlikte keyfimize eşlik eden bir dondurma…

Aile yemeklerinden sonra sofralarımızı şenlendiriyor ya da misafirimiz geldiğinde başka lezzetlerle birleştirerek ikram edebiliyoruz.

Golf Dondurma'nın Kahramanmaraş tesislerinde üretilen Golf Maraşım, çıkardığı yeni ve inovatif ürünlerle 7'den 70'e herkesi mutlu etmeye devam ediyor. Ferah, lezzetli, güzel bir yaz şerefine haydi dondurma keyfine…

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA