6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Bakan Ziya Selçuk’tan YKS öğrencileri için interaktif soru çözümü paylaşımı | Video

Bakan Ziya Selçuk’tan YKS öğrencileri için interaktif soru çözümü paylaşımı | Video

07.02.2021 | 16:29

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrenciler için canlı yayınlarda “interaktif” soru çözümlerinin başlayacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "YKS'ye hazırlanan öğrencilerimiz, hepinizi canlı yayında "interaktif" soru çözümlerimize bekliyoruz. Öğretmenlerimiz, https://bit.ly/3oVFr7l kanalında sınav gününe kadar sizlerle olacak. Yarın saat 15.00'te başlıyoruz. Ayrıntılar https://bit.ly/3ju4aPc adresinde" ifadelerini kullandı.

"İNTERAKTİF SORU PLATFORMU 11 HAZİRAN CUMA GÜNÜNE KADAR ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNDE OLACAK"
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler için interaktif katılım sağlayabilecekleri ve sorularını yöneltebilecekleri dijital bir platform oluşturuldu. Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığınca hazırlanan YKS İnteraktif Soru Çözümleri Platformu, 8 Şubat Pazartesi gününden 11 Haziran Cuma gününe kadar öğrencilerin hizmetinde olacak.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA