6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İYİ Partili Doktor Akçay, koronavirüs önlemleriyle küstahça dalga geçti | Video

İYİ Partili Doktor Akçay, koronavirüs önlemleriyle küstahça dalga geçti | Video

06.04.2020 | 00:00

İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (YİK)  Doç. Dr. Levent Akçay; 4 Nisan 2020 tarihinde sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki şahsi hesabında, Koronavirüs Bilim Kurulu üyelerinin aldığı önlemlerle dalga geçti.

İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Levent Akçay, 65 yaşından büyük kişilere sokağa çıkma yasağı konulduğunu hatırlatarak, "Mesela '65 yaşın üzeri sokağa çıkmasın' dedik. Hedef kitlesini koronavirüsün birden bire küçülttük. Virüs bir şaşırdı. Sonra dün akşam dedik ki, '20 yaşın altı çıkmasın' Virüs zaten hazırlanmıştı 65 yaş üzerine, 'İş yapamıyorum. Diğerlerini enfekte edeceğim' diye. 20 yaşında yasağını bir koyduk, koronavirüs birden şaşırdı. Yarın asal sayılarla ilgili sokağa çıkmasın diyeceğiz. Nedir bu asal sayılar. Bire ve kendisine bölünebilen mesala 43, 47 gibi rakamlar sokağa çıkmasın diyeceğiz. Niye? Amaç: Koronavirüsün kafasını karıştırmak arkadaşlar. Kafası karışacak ve en sonunda da esas yumruğu vuracağız. Diyeceğiz ki; 'Kareköküne bölünenler sokağa çıkmayacağız' Bu virus bu ülkeden gidecek. Sonra şöyle diyeceğiz ki; 'Kimsin sen, kimsin sen. Hadi başka ülkeye. Naş, naş…'" iddiasında bulundu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA