6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki milyonluk villasını Sabah Drone'u görüntüledi! | Video

Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki milyonluk villasını Sabah Drone'u görüntüledi! | Video

05.05.2020 | 16:01

Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum Bitez’de muhteşem manzaralı villası SABAH Drone’u tarafından havadan görüntülendi. Aynı zamanda deneyimli bir Drone pilotu olan SABAH Muhabiri İbrahim Evrim Ayral, Bodrum’da Özdil’in onlarca milyonluk villası üzerinde uçuş yaptı.

HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMAMIŞ

Havadan çekilen görüntülere göre Yılmaz Özdil, denize yaklaşık 20 metre mesafedeki villası için hiçbir masraftan kaçınmamış. Gayet bakımlı olduğu görülen villanın altındaki sokağın kullanıma kapatılması da dikkatlerden kaçmadı. Daha önce araçların geçtiği bu sokak Yılmaz Özdil ve diğer üç komşusunun villaları sebebiyle kullanılamaz hale gelmiş.

SAHİLE KOLAY ULAŞIM SAĞLANMIŞ

Görüntülerde söz konusu parke döşendiği, tahta parkelerle kademeli şekilde yürüyerek sahile iniş imkânı sağlandığı görülüyor. Aynı zamanda Yılmaz Özdil'in evinin hizasındaki deniz kıyısında tahtalarla ufak çaplı bir iskele yapılmış olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Bilindiği gibi villaya;18 metrekare müştemilat, 9 metrekare depo, 13,5 metrekare jeneratör odası, 81 metrekare bodrum kat ve 45,5 metrekare balkon ilavesi yapıldığı belirlenmişti. Bu kaçak yapılan Drone ile daha net görüntülendi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA